Inschrijven INSCHRIJVEN IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK!

Indien u zich wilt inschrijven in onze huisartsenpraktijk kunt u hieronder een inschrijfformulier downloaden, invullen, uitprinten en op werkdagen afgeven op de praktijk. Neemt u dan ook uw identiteitspapieren en verzekeringsbewijs mee. Ook die van uw eventuele gezinsleden. De verzekeringsgegevens en uw identiteits gegevens  worden bij de inschrijving gecontroleerd. De inschrijving is dan definitief.

U kunt het inschrijfformulier ook digitaal versturen naar de praktijk. Let wel op dat uw inschrijving pas definitief is als u een kennismakingsgesprek bij de huisarts heeft gehad en als de assistente uw verzekerings- en identiteits gegevens tijdens deze afspraak heeft gecontroleerd.

Mocht u al medische hulp(bv herhaalrecept) nodig hebben voordat u een kennismakings gesprek bij de huisarts heeft gehad, zorg dan dat uw medische gegevens, verzekeringsgegevens en identiteitsgegevens al op de praktijk bekend en gecontroleerd zijn door de assistente. Dit kunt u doen door uw vorige huisarts vragen uw medische dossier naar ons te versturen

Zonder bovenstaande gegevens kunnen wij geen medische hulp verlenen.

Kennismakingsgesprek

De huisarts stelt een kennismakingsgesprek zeer op prijs. U kunt hier meteen een afspraak voor maken bij de assistente tijdens de inschrijving. Als u zich digitaal inschrijft, is de inschrijving pas definitief na een kennismakingsgesprek met de huisarts.

Uitwisseling medische gegevens

Wilt u dat uw medische gegevens bij een bezoek aan de huisartsenpost (HAP) of spoedeisende hulp zichtbaar zijn voor de dienstdoende hulpverleners, dan dient u hier toestemming voor te geven bij uw huisarts en apotheek. Als meerdere apotheken een dossier over u bijhouden, kunt u elk van hen toestemming geven. Hieronder kunt u zien hoe u toestemming kunt regelen.

Regel uw toestemming in drie stappen:

1. Ga naar de website http://www.ikgeeftoestemming.nl. Kies hier de zorgverlener bij wie u toestemming wilt regelen.

2. Vul uw gegevens in.

3. Verstuur uw gegevens met DigiD met sms of print het formulier en geef het af op de praktijk.

Al toestemming gegeven?

Heeft u eerder op deze website uw toestemming geregeld met DigiD met sms? Dan kunt u nagaan op de website www.ikgeeftoestemming.nl of uw zorgverlener uw bericht heeft verwerkt. Kijk daarvoor bij Mijn statusoverzicht.

Wijzigingen doorgeven

Voor onder andere huisbezoeken en onze administratie is het van groot belang dat wij altijd beschikken over uw juiste gegevens. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk wijzigingen van adres, telefoonnummers, gezinssituatie of verzekeringsgegevens tijdig aan ons door te geven.

Nieuwsbericht

 

Lijkt het je leuk om bij ons in de praktijk te werken of wil je meer informatie neem dan contact op

via email: receptbl@xs4all.nl